НИК-60 е семейна компания с над 20-годишен опит в производството на качествени мармалади и конфитюри. Фирмата започва дейността си през далечната 1991 г. с внос и разпространение на сладоледени изделия, а през 1994 г. се ориентира и към производство на плодово-захарни консерви. НИК-60 е една от първите фирми в България, която произвежда конфитюри и мармалади с намалено захарно съдържание. Това прави продуктите ни изключително подходящи за деца. Именно това ни отличава от останалите продукти на пазара – залагаме едновременно на добрия вкус и на здравето на нашите клиенти.

Нашият мармалад от шипки е произведен по технология, която гарантира невероятен вкус, аромат и консистенция. В нашата богата продуктова гама ще откриете различни видове конфитюри – ягода, боровинка, малина и къпина, кайсия, праскова, смокиня, вишна, череша и дюля. Така, независимо от Вашия вкус, ние имаме какво да Ви предложим. С нашите продукти няма основание да се притеснявате за количеството захар, което приемате.

Понастоящем произвеждаме също диетични конфитюри, които са подходящи за диабетици и са напълно натурални с типичен вкус и аромат. Насладете се на натурална сладост, без негативните ефекти, които идват от употребата на големи количества захар. В продуктовата ни гама ще намерите още заливки за сладолед, мармалад от сливи и боров мел.

Над 10 години предлагаме и билкови екстракти. Те се произвеждат от билки, събирани в различни планински райони на България. Климатът на нашата страна, както и внимателния подбор на билките, гарантира продукт с постоянно високо качество.

Ние предлагаме добро съотношение между цена и качество, за да удовлетворим нашите потребители. Стремим се да предлагаме най-доброто на българския пазар, без да ощетяваме семейния бюджет.

Днес НИК-60 е предпочитана компания и отвъд границите на страната – доставяме билкови екстракти и конфитюри в Канада, САЩ и Европа. Светът ни се доверява, доверете ни се и Вие!

Нашите плодово-захарни консерви

Нашите заливки за сладолед

Конфитюри