НИК-60 е семейна компания с над 25-годишен опит в производството на висококачествени мармалади и конфитюри. Започнахме дейността си през далечната 1991г. с внос и разпространение на сладоледени изделия. Три години по-късн през 1994г. пренасочихме изцяло усилията си към производство на плодово-захарни консервирани продукти. Ние бяхме сред първите хранителни производители в България на конфитюри и мармалади с намалено захарно съдържание. Това прави продуктите ни изключително подходящи за деца и диабетици. 

Нашият специален мармалад от шипки е произведен по технология, която гарантира невероятен вкус, аромат и консистенция. В нашата богата продуктова гама ще откриете различни видове конфитюри – ягода, боровинка, малина, къпина, кайсия, праскова, смокиня, вишна, череша и дюля. Независимо от вашият вкус, ние винаги имаме какво да Ви предложим. С нашите продукти няма основание да се притеснявате за количеството захар, което приемате.

Произвеждаме също и диетични конфитюри, напълно натурални с типичен вкус и аромат, които са подходящи за диабетици. Вече можете да се насладите на натуралната сладост, без негативните ефекти, произхождащи от употребата на големи количества захар. В продуктовата ни гама можете да намерите още заливки за сладолед, мармалад от сливи и боров мел.

Вече над 15 години предлагаме билкови екстракти. Те се произвеждат от билки, събирани в различни планински райони на България. Климатът на нашата страна съчетан с внимателния подбор на билките, гарантира високото качество на всички наши продукти.

Ние предлагаме изключително съотношение между цена и качество на всеки наш потребител. Винаги се стремим да предлагаме най-доброто, както на българският, така и на междонародните пазари, без да ощетяваме семейния бюджет на нашите клиенти.

Към днешна дата НИК-60 е уважаван и надежден бизнес партьор, предпочитан от много други фирми в и отвъд границите на България – Канада, САЩ и Европа, където доставяме билкови екстракти и конфитюри.

Продуктова селекция